Barnehagepodden

Episode 4 – Zimbabwe-prosjektet

I denne podkasten kan du høre om vårt samarbeid med SOS-barnebyer. Linda Cecilie Dale fra SOS-barnebyer snakker med Kommunikasjons- og organisasjonsdirektør i Espira, Jens Schei Hansen og Fag- og utviklingssjef i Espira, Mari Fagerheim.

Episode 3 – Tilvenning

En god og trygg tilvenningsperiode er avgjørende for at både barn og foreldre skal oppleve barnehagestarten på en positiv måte. Ofte hører det med noen tårer og en god dose savn, men heldigvis også mange nye opplevelser og enda flere mennesker å bli glad i! I denne podkasten kan du høre fag og kvalitetsdirektør i Espira, Pia Paulsrud snakke med de dyktige pedagogene Linn Camilla Jahren fra Espira Kløverenga og Tone Mila fra Espira Grefsen stasjon om den viktige og spennende tilvenningstiden.

Episode 2 – Realfag i barnehagen

I Espira har «Realfag» vært ett av satsingsområdene over flere år. Men, hvorfor er det så viktig å jobbe med realfag i barnehagen? Og hvordan jobber vi godt med realfag i barnehagen? I denne podkasten kan du høre Fag- og kvalitetsdirektør i Espira, Pia Paulsrud, snakke med realfagspedagog Oda Bjerknes fra Espira-parken, og Kjersti Branting pedagogisk leder fra Espira Spirea om dette viktige og spennende temaet.

Les mer om forskningsprosjektet som nevnes i podkasten her.

Episode 1 – Språk i barnehagen

I Espira har «Språk» vært ett av satsingsområdene over flere år. Men, hvorfor er det så viktig å jobbe godt med språk i barnehagen? Og hvordan jobber barnehagene med språk? I denne podcasten kan du høre Fag- og kvalitetsdirektør i Espira, Pia Paulsrud, snakke med styrer Heidi Davidsen fra Espira Åbol, og pedagogisk leder Kristin Krokeide fra Espira Rå om dette viktige og spennende temaet.

Hør også BIs podkast Skole- og barnehagepodden, hvor Pia Paulsrud er gjest.

Podkasten Lærerrommet lages av Utdanningsforbundet. I denne episoden er tema mobbing og vår fag- og kvalitetsdirektør Pia Paulsrud er gjest.

Hør episoden her!